Meteen naar de inhoud

Particulieren

Geschikt voor iedereen

Budgetcoaching is geschikt voor iedereen. Of je nu moeite hebt met het betalen van de vaste lasten of als het je totaal geen moeite kost: allemaal kunnen we wel hulp gebruiken om financiële zaken op orde te krijgen en te houden. In vrijwel elke financiële situatie is ruimte voor verbetering. Bij Onbudget streven we ernaar om voor iedereen de geschikte dienst aan te bieden.  

Financiële zorgen

De budgetcoach helpt om overzicht te krijgen over jouw financiële situatie en zorgt dat eventuele problemen niet erger worden. De budgetcoach leert je nieuwe budgetvaardigheden en helpt je efficiënter om te gaan met geld. Kortom: samen scheppen we orde in jouw administratie en zorgen we dat je op lange termijn zelf het overzicht kunt vasthouden. 

Als je te maken hebt met financiële zorgen, betalingsachterstanden, leningen of schulden is een budgetcoach de persoon die jou begeleidt en vooral ook motiveert. Je wordt geholpen met het stellen van de juiste prioriteiten, het verkrijgen van inzicht en overzicht en het bijhouden van de administratie.

Besparen

Regelmatig horen wij: “Wat een budgetcoach doet, kan ik prima zelf”. Toch krijgt de financiële huishouding vaak niet de aandacht die nodig is.

Wanneer kijk jij kritisch naar je vaste lasten? Weet je zeker dat die ene verzekering, die je al jaren hebt, nog wel bij je past? Onbudget helpt jou om je financiën onder de loep te nemen: de budgetcoach stelt de juiste kritische vragen en houdt samen met jou de lopende contracten tegen het licht. Met deze aanpak bespaar je al snel honderden euro’s per jaar.