Meteen naar de inhoud

Budgetcoaching

Wat is budgetcoaching?

Ben je het overzicht kwijt over je inkomsten en uitgaven? Heb je betalingsproblemen, dreigende of beginnende schulden? Wil je orde op zaken stellen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken?

Dan is een budgetcoach iets voor jou. 

Wat doet de budgetcoach?

De budgetcoach helpt je om overzicht te krijgen over jouw financiële situatie en zorgt dat eventuele problemen niet erger worden. De budgetcoach leert je nieuwe budgetvaardigheden en helpt je efficiënter om te gaan met geld. Kortom: samen scheppen we orde in je administratie en zorgen we dat je op lange termijn zelf het overzicht kunt vasthouden. 

Aan het inschakelen van een budgetcoach zijn kosten verbonden. Deze kosten verdien je vanzelf terug, want na verloop van tijd heb je geen extra kosten meer van aanmaningen, incassobureaus en deurwaarders. Uiteindelijk houd je zelfs geld over.

Werkgevers kunnen een budgetcoach inschakelen voor hun werknemers. Uit onderzoek van onder andere het NIBUD blijkt dat werkgevers steeds vaker worden geconfronteerd met financiële problemen van werknemers.

Op de werkvloer uit zich dat door bijvoorbeeld loonbeslagen, ziekteverzuim of verminderde productiviteit. Gun jezelf of je werknemer financieel overzicht en rust en maak vandaag nog gebruik van de budgetcoach!

Voor wie is budgetcoaching?

Budgetcoaching is geschikt voor iedereen. Of je nu financiële problemen hebt of niet: allemaal kunnen we wel hulp gebruiken om financiële zaken op orde te krijgen en te houden. In vrijwel elke financiële situatie is ruimte voor verbetering. Bij Onbudget streven we ernaar om voor iedereen de geschikte dienst aan te bieden.  

Onbudget biedt speciale diensten voor particulieren, werkgevers, ZZP’ers en schuldeisers.

Tarieven budgetcoaching

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact op met de budgetcoach voor een kennismaking..
Kosten: gratis

Intake

Tijdens het intakegesprek wordt het traject besproken en worden alle gegevens vastgelegd.
Kosten: 137,21 euro (incl. BTW)

Coaching

Tijdens de afspraken met de budgetcoach werken we samen aan jouw financiën.
Kosten: 91,48 euro per gesprek (incl. BTW)

Wie betaalt de budgetcoach?

De makkelijkste manier is natuurlijk om de budgetcoach zelf te betalen, maar dit hoeft niet altijd. Het komt regelmatig voor dat de kosten van de budgetcoach op een andere manier worden betaald.