Meteen naar de inhoud

Missie en visie

Missie

We streven ernaar om alle mensen binnen ons werkgebied die financieel kwetsbaar zijn of te maken hebben met (dreigende) financiële problemen, te begeleiden naar een situatie waarin zij weer zelfstandig controle hebben en houden over de eigen financiën.

Visie

Onbudget gaat preventief te werk. We voorkomen (verergering van) financiële problematiek door te zorgen voor financieel overzicht en inzicht.

We vergroten de financiële zelfredzaamheid van onze klanten door middel van budgetbeheer, budgetcoaching en budgetadvies. We creëren samen met onze klanten een stabiele financiële situatie en zorgen (indien nodig) voor het aflossen van schulden.

Strategie

Wij streven altijd naar een zowel doelgerichte als klantgerichte oplossing. Dit kunnen we alleen bereiken door een goede samenwerking met alle betrokkenen. Naast de samenwerking met de klant is ook de samenwerking met de werkgever erg belangrijk. Door met alle betrokkenen samen te werken aan hetzelfde doel, kunnen we snelle en goede resultaten boeken.

Als team combineren wij ervaring in de sociale sector met expertise uit het bedrijfsleven, waardoor we de financiële situatie vanuit verschillende gezichtspunten kunnen benaderen en beoordelen. Met deze aanpak borgen we de kwaliteit die we willen leveren. Zó zijn we optimaal van toegevoegde waarde voor onze klanten.