Meteen naar de inhoud

Budgetbeheer

Preventief budgetbeheer

Ben je het overzicht kwijt over je inkomsten en je uitgaven? Heb je betalingsproblemen, dreigende of beginnende schulden? Wil je orde op zaken stellen, maar lukt het je niet om dat zelf aan te pakken?

Schakel de budgetbeheerder in, zodat problemen worden voorkomen.

Wat doet de budgetbeheerder?

De budgetbeheerder beheert jouw financiën en neemt (bijna) alle financiële handelingen van je over, zodat jij volledig ontzorgd wordt. De budgetbeheerder zorgt dat de financiën weer stabiel en overzichtelijk worden, zodat problemen worden voorkomen.

De taken van de budgetbeheerder bestaan onder andere uit het betalen van jouw vaste lasten, het opbouwen van een buffer (spaargeld) en het aflossen van betalingsachterstanden. Je ontvangt zelf een vast bedrag dat je kunt uitgeven.

Als je klant wordt bij Onbudget kijken we gezamenlijk wat de verdere mogelijkheden zijn. Je kunt hierbij denken aan aanvragen voor kwijtschelding voor diverse gemeentelijke heffingen en het doen van de belastingaangifte.  

Voor wie is budgetbeheer?

Er is veel schaamte rond het hebben van financiële zorgen. Onze visie is dat iedereen gelijk is en dat iedereen een tweede kans verdient. Wij zullen dan ook niet oordelen over jou of jouw handelen.

Mochten wij je niet kunnen helpen, wat natuurlijk voor kan komen dan zullen wij een advies uitbrengen en indien gewenst kunnen wij doorverwijzen.  

Onbudget biedt speciale diensten voor particulieren, werkgevers, ZZP’ers en schuldeisers.

Tarieven budgetbeheer

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact op met de budgetbeheerder voor een kennismaking.
Kosten: gratis

Intake

Tijdens het intakegesprek wordt het traject besproken en worden alle gegevens vastgelegd.
Kosten: 536,05 euro (incl. BTW)

Budgetbeheer

De budgetbeheerder beheert jouw financiën en neemt alle vaste financiële handelingen van je over.
Kosten: 94,90 euro per maand (incl. BTW).

Wie betaalt de budgetbeheerder?

De makkelijkste manier is natuurlijk om het budgetbeheer zelf te betalen, maar dit hoeft niet altijd. Het komt regelmatig voor dat de kosten van de budgetbeheerder worden betaald door de gemeente.