Meteen naar de inhoud

Groepen

Preventief

Door actief met de financiën aan de slag te gaan kunnen financiële problemen in veel gevallen worden voorkomen.

Onbudget kan lezingen en/of trainingen organiseren voor jouw medewerkers, collega’s of cliënten die zijn gericht op gezond financieel beheer, budgetteren en het voorkomen van financiële problemen.

Niet alleen voorzie je hiermee iedereen in één klap van een financiële opfriscursus, maar het verlaagt ook de drempel naar individuele hulp. Wanneer hier behoefte aan blijkt te zijn, kunnen zij discreet worden aangemeld na afloop van de trainingssessie. Twee vliegen in één klap dus!

Wat zijn de mogelijkheden?

Wil je een informatieve lezing organiseren voor jouw medewerkers om hen bij te spijkeren over de huidige maatschappelijke en financiële ontwikkelingen? Of wil je een interactieve workshop “budgetteren” aanbieden voor de cliënten van jouw organisatie? 

Onbudget levert maatwerk. In overleg met jou wordt de lezing, workshop of training uitgedacht in vormgegeven.

Voor welke groepen?

Onbudget heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het geven van lezingen en workshops. Wij kunnen dit verzorgen voor – kleine en grote – groepen bestaande uit jouw collega’s/medewerkers, cliënten, bezoekers en leden.

Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Tarieven groepen

Voorbespreking

We stellen samen met jou een plan op waarin we vastleggen hoe jouw lezing of workshop eruit moet komen te zien.
Kosten: gratis

Lezing/workshop

Volgens het opgestelde plan vindt jouw lezing of workshop plaats, op de afgesproken plaats en tijd.
Kosten: offerte

Wat doen we nog meer?

Ben je op zoek naar een traject van budgetcoaching, of kies je ervoor om het beheer over je financiën tijdelijk uit handen te geven?