Meteen naar de inhoud

Administratieve ondersteuning

Maandelijkse ondersteuning

Administratieve ondersteuning is er voor mensen die de financiën niet (meer) volledig zelf kunnen doen, maar die wel zelfstandig willen blijven.

We ondersteunen bij het zelfstandig uitvoeren van de financiële administratie. Dit doen we bijvoorbeeld door het opstellen van een begroting, het betalen van rekeningen of het aanvragen van toeslagen.

Het doel is mensen te helpen om hun financiën op orde te houden, zodat zij zich minder zorgen hoeven te maken over hun financiële situatie. Op die manier blijven zij zelfstandig en kunnen ze zich concentreren op andere zaken. 

Zelfstandig blijven

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom administratieve ondersteuning nodig is. Iemand kan bijvoorbeeld moeite hebben met het bijhouden van de financiële administratie vanwege fysieke beperkingen, cognitieve achteruitgang of een gebrek aan kennis over hoe het (vaak digitale) financiële systeem werkt.

Administratieve ondersteuning van Onbudget helpt om de financiële administratie op orde te houden en problemen op te lossen. We ondersteunen bij het maken van financiële beslissingen of bij het aanvragen van (aanvullende) financiële hulp. Deze dienst kan een belangrijke rol spelen in het verminderen van zorgen en het vergroten van zelfstandigheid. 

Familie of professional

Er zijn verschillende redenen waarom familie niet gebruikt kan worden voor de dienst administratieve ondersteuning. Sommige mensen kunnen bijvoorbeeld geen beroep doen op familie om verschillende redenen, zoals geografische afstand of een gebrek aan familieleden in de omgeving. Andere mensen kunnen wel familie in de buurt hebben, maar deze familieleden kunnen bijvoorbeeld niet voldoende tijd hebben om de financiële administratie te doen of ze hebben zelf geen kennis en ervaring op dit gebied.

Als er geen familieleden zijn die kunnen helpen bij de financiële administratie, bijvoorbeeld vanwege geografische afstand of gebrek aan kennis op dit gebied, kan administratieve ondersteuning van Onbudget een goede oplossing zijn. Ook als de familie een andere visie heeft op het beheer van de financiën of als er onderling spanningen zijn, kan Onbudget helpen om de situatie te de-escaleren en ervoor zorgen dat de financiële administratie op een goede manier wordt afgehandeld.

Tarieven administratie ondersteuning

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact op met de budgetcoach voor een kennismaking..
Kosten: gratis

Intake

Tijdens het intakegesprek wordt het traject besproken en worden alle gegevens vastgelegd.
Kosten: 137,21 euro (incl. BTW)

Administratieve ondersteuning

De budgetcoach neemt maandelijks alle zaken rondom jouw financiën met je door.
Kosten: 91,48 euro per maand (incl. BTW).

Wat doen we nog meer?

Ben je op zoek naar een traject van budgetcoaching, of kies je ervoor om het beheer over je financiën tijdelijk uit handen te geven?