Meteen naar de inhoud

Financieel planner

Advies van de budgetcoach

Ben je het overzicht kwijt over je inkomsten en je uitgaven? Heb je betalingsproblemen, dreigende schulden of beginnende schulden? Wil je orde op zaken stellen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken?

<< Nog invullen >> 

Wat doet de budgetcoach?

De budgetcoach helpt je om het overzicht terug te krijgen over jouw financiële situatie en zorgt dat eventuele problemen niet erger worden. De budgetcoach leert je nieuwe budgetvaardigheden aan en helpt je om efficiënter om te gaan met geld. Kortom: orde scheppen in je administratie en zorgen dat je op lange termijn zelf weer het overzicht kunt vasthouden. 

<< Nog invullen >>

Voor wie is budgetcoaching?

Budgetcoaching is feitelijk geschikt voor iedereen. Of je nu moeite hebt met het betalen van de vaste lasten of als het totaal geen moeite kost: allemaal kunnen we wel hulp gebruiken om financiële zaken op orde te krijgen en te houden. In vrijwel elke financiële situatie is ruimte voor verbetering. Bij Onbudget streven we ernaar om voor iedereen de geschikte dienst aan te bieden.  

Onbudget biedt speciale diensten voor particulieren, werkgevers, ZZP’ers en schuldeisers.

Tarieven budgetadvies

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact op met de budgetcoach voor een kennismaking en om direct een afspraak te maken.
Kosten: gratis.

Adviesgesprek

De budgetcoach kan je adviseren en antwoord geven op vragen over jouw financiën.
De kosten van de budgetcoach zijn 84,70 euro per uur (incl. BTW)

Wat doen we nog meer?

Ben je op zoek naar een traject van budgetcoaching, of kies je ervoor om het beheer over je financiën tijdelijk uit handen te geven?